MEER.PERSOONLIJKE.AANDACHT

DOELGROEP

DISCIPLINE IS DOING WHAT YOU HATE TO DO, BUT DOING IT LIKE YOU LOVE IT

Mike Tyson

De bokslessen zijn voor ieder niveau en alle leeftijden toegankelijk.

Man / vrouw
jong / oud
Beginnend bokser
recreatief boksen
gevorderde bokser
wedstrijdambitie

gratis uur Personal boks Training

AANBIEDING:

Sluit een 10-rittenkaart af en ontvang een uur Personal Boks Training gratis twv € 40,-

 

Don’t count the days; make the days count

Muhammad Ali, 1942 – 2016

afvallen

Gedurende een boksles vliegen de calorieën er vanaf, tijdens een les kun je zomaar tussen de 500 en 1000 calorieën verbranden.

kracht

Niet alleen je armen zijn continu aan het werk, ook je benen zijn constant in beweging en je core is steeds aangespannen.

Cardio

Boksen is een complete workout. Je hele lichaam wordt geactiveerd door de verschillende oefeningen die je doet.

"

Testimonials

JOIN THE MOVEMENT

"Ik ben 4 jaar geleden begonnen met boksen bij Bart. Het was voor mij een eerste kennismaking met überhaupt een vechtsport. Boksen was liefde op het eerste gezicht,  4 jaar verder ben ik nog steeds heel fanatiek en heb ik bij verschillende boksscholen, met verschillende boks leraren getraind. Wat Bart en zijn trainingen echt onderscheidend maakt van de rest is wat mij betreft dat hij je bij iedere training weet te verrassen geen enkel training bij Bart is hetzelfde. Dan heb je een hele speelse warming up dan weer een hele zware, maar hij bleef echt dagelijks variëren dat laat wat mij betreft zijn drive en zijn liefde zien voor de sport.

Hij is een gedisciplineerde leraar; ik heb weinig strengere boks leraren meegemaakt, maar dat maakt ook dat je gaat tot je uiterste en zorgt keer op keer dat je alles uit je training haalt.

Hij heeft oog voor je sterke en je zwakke kanten en geeft met tips en aanwijzingen dat je je techniek verbetert.

Tenslotte vind ik Bart gewoon een heel fijn mens."

Sukriye

"Bart is een gepassioneerde bokstrainer die gevarieerde bokslessen verzorgd. Tijdens de lessen is er zowel aandacht voor het aanscherpen van techniek (voetenwerk, stoottechniek, pareren) als het verhogen van de fitheid. Daarbij wordt rekening gehouden met zowel niveau als wensen en behoeften van de boksers. Kortom: een toptrainer!"

Vincent

BPB

MEER.PERSOONLIJKE.AANDACHT

CONTACT

lestijden

Op afspraak